Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Objava prostega delovnega mesta; Enolog - vodja kleti

22.05.2018

Kmetijska zadruga Šmarje ima dolgoletno tradicijo z odkupom grozdja, pridelavo in prodajo vina.  V lasti imamo Hišo vin Emino, največjo vinsko klet  na območju vinorodnega podokoliša Šmarje – Virštanj.  Naša letna pridelava znaša cca 250 tisoč litrov vina. V področje vinarstva smo zadnje desetletje intenzivno investirali, prenovili smo poslovne prostore, kot tudi blagovno znamko. Z nenehnim izboljševanjem kvalitete postajamo vedno bolj prepoznavni, prodaja v lokalnem in regionalnem območju pa je v stalnem porastu. Zaradi nadaljevanja  ambicioznih načrtov, razpisujemo delovno  mesto: Enolog - vodja kleti

Odgovorni boste za:

Pridelavo vina, oziroma vse enološke postopke od prevzema grozdja do stekleničenja vina, vključno s potrebnimi osnovnimi  analitičnimi meritvami v laboratoriju. Organizirali boste delo v proizvodnji, skrbeli za naročanje materialov, razporejali delo sodelavcem in skrbeli za predpisane evidence skladno z zakonodajo tega področja.

Sodelovali boste s  službo za trženje predvsem, pri strokovnem vodenju degustacij in predstavitvah vin na promocijskih dogodkih.

Od Vas pričakujemo:

visokošolsko izobrazbo s področja  živilske tehnologije ali agronomije, komunikativnost in zmožnost vodenja in organiziranja proizvodnega procesa.  Zaželjeno je, da aktivno  obvladate angleški ali  nemški jezik, biti morate vztrajni, iniciativni in natančni, imeti morate željo po nenehnem izpopolnjevanju. Prednost bodo imeli kandidati z delovnimi izkušnjami.

Ponujamo Vam:

razgibano delo v prijaznem kolektivu in urejenih  prostorih s sodobno  opremo, možnost nenehnega izpopolnjevanja, postopno prevzemanje nalog z vedno večjo stopnjo odgovornosti in samostojnosti.

Pogoji prijave:

Vašo prijavo s popolnimi kontaktnimi podatki (naslov, telefon, e-pošta) in poudarkom na Vaših dosedanjih izkušnjah pošljite na naslov:

 

Kmetijska zadruga Šmarje z.o.o.

Obrtniška 2

3240 Šmarje pri Jelšah

 

ali na e. naslov: info@kz-smarje.si

Prijave pošljite  do 8. junija 2018.

w-video
<< Nazaj

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".