Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Obiščite 7. Šmarski kmetjski sejem

7. marec – Že sedmo leto zapored Kmetijska zadruga Šmarje z.o.o. organizira tradicionalni kmetijski sejem, ki odtehta vse kmetovalske skrbi in skrbi za ohranjanje kmetijske tradicije na področju Obsotelja in Kozjanskega.

27.03.2011

Tudi letos bo pred trgovino Dom v Šmarju pri Jelšah veselo, saj se bodo udeležencem kmetijskega sejma predstavili številni razstavljalci kmetijske mehanizacije in repromateriala, za novo kmetijsko sezono pa bodo kmetovalci lahko izbrali tudi visoko kakovostne sadne in trsne sadike ter se naučili, kako jih pravilno strokovno obrezati.

Organizatorji pa niso pozabili niti na najmlajše obiskovalce sejma, saj bodo njihov obisk popestrili z otroškimi animacijami in pestro ponudbo igrač blagovne znamke Bruder.

Dodatne informacije: ga. Marta Jagrič, tel. 03 818 18 22, marta.jagric@kz-smarje.si , www.kz-smarje.si

Pri animacijah za odrasle bodo z dobrotami iz Obsotelja in Kozjanskega že drugo leto zapored sodelovale članice Aktiva kmečkih žena Ajda, za glasbo in smeh za vse pa bodo družno poskrbeli ansambel Poet in humorist Gojko Jevšenak.

In kjer sta doma glasba in smeh, so tudi vrhunska in kakovostna zadružna vina, katerih pokušina bo tudi letos na voljo vsem sejemskim obiskovalcem in razstavljalcem.

Ne zamudite pa tudi sejemske nagradne igre, saj si lahko prislužite bogate nagrade, če pravilno ugotovite, koliko tehta krava.

w-video
<< Nazaj

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".