Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Mi2 s špricerjem iz Hiše vin Emino

Združene moči Obsotelja: za vroče poletje so se v Hiši vin Emino v sodelovanju z Mi2 odločili potrošnikom približati nekoč najbolj priljubljeno in še danes najbolj naravno osvežitev - tradicionalni špricer

08.07.2015

Za vroče poletje so Mi2 združili moči s Hišo vin Emino in, ker sta za špricer potrebni dve sestavini, se je  rodila  promocijska kampanja  »Mi2 sma špricer«. Ena najbolj naravnih pijač na tem planetu, ki združuje le vino in izbrano mineralno vodo, je povezala dve prepoznavni blagovni znamki iz Obsotelja. Vino virštanjčan in  mineralna voda vsak zase bosta v projektu »Mi 2 sma špricer », kot so ga poimenovali v Hiši Vin Emino,  na voljo v trgovinah in gostinskih lokalih po vsej Sloveniji.

 

Mi2 so ponosni na svoje korenine v Obsotelju. Zato so v letošnjem poletju  podprli  promocijsko kampanjo največje vinske kleti v Obsotelju in na Kozjanskem, Hiše vin Emino.  Vedno z veseljem podpremo prave in dobre lokalne zgodbe. In kaj poleti bolj paše kot osvežitev v senci s hladim špricerjem, še posebej, če je ta z virštanjčanom.  « so povedali Mi2. 

»Virštanjčan je prepoznavna zvrst  Hiše vin Emino z najdaljšo tradicijo. Svoje ime je dobil  po znanem vinogradniškem kraju Virštanj, kjer so imeli svoje vinograde že predniki celjskih grofov. »V tem vinu se pretaka mladostni temperament Obsotelja s Kozjanskim, okus pa določajo štajerske bele sorte  laški rizling, chardonnay, sauvignon, renski rizling in rumeni muškat. Ker ostajamo tradicionalni vinarji, nismo polnili špricerja, tega si bodo pripravili po svojem okusu kupci sami.« je povedal vodja Hiše vin Emino Matija Jagrič. 

Projekt »Mi 2 sma špricer« bo spremljalo več   promocijskih aktivnosti,ki jih  bo možno zaslediti v trgovinah Tuš, Jager, Kašča in izbranih gostinskih lokalih po vsej Sloveniji. 

w-video
<< Nazaj

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".