Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Fotografski natečaj: Trideset odtenkov Virštanjčana

📷 Foto natečaj HIŠE VIN EMINO 📷 LJUBITELJSKI IN PROFESIONALNI FOTOGRAFI POZOR❗ Razpisujemo fotografski natečaj: Trideset odtenkov Virštanjčana z motivi iz lokalnega okolja, vinskimi in vinogradniškimi elementi, z druženjem in delom v vinogradu, v vinski kleti ... 🍷🍾🥂🍇
27.07.2018

Fotografski natečaj: Trideset odtenkov Virštanjčana

1. ORGANIZATOR: Kmetijska zadruga Šmarje z.o.o. Obrtniška 2, 3240 Šmarje pri Jelšah – Hiša vin Emino

2. TERMIN NATEČAJA: Natečaj trajo od 15.7.2018 do 15.10.2018 do polnoči.

3. PRAVILA SODELOVANJA: Sodelujejo lahko avtorji tako ljubiteljski kot profesionalni. Dela avtorjev, ki ne dosegajo predpisov in pogojev se lahko zavrnejo! Poslana dela morajo biti narejena na svetlobno občutljivem mediju ali zajeta digitalno. Avtor s tem, ko pošlje fotografije na natečaj zagotavlja, da so le te njegovo avtorsko delo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti glede kršenja avtorskih pravic. S sodelovanjem na natečaju se avtor strinja, da so vse sodelujoče fotografije na voljo za razvijanje in uporabo za razstavni in promocijski material organizatorja brez plačila dodatnih stroškov.

4. TEMA: Motivi iz lokalnega okolja, ki vsebujejo katerekoli vinske in vinogradniške elemente (vino, steklenice, kozarci, druženje ob vinu, druženje in delo v vinogradu, v vinski kleti…). Fotografije, ki ne bodo v skladu s poslanstvom širjenja kulture pitja vina bodo zavrnjene.

5. ŠTEVILO DEL IN NAČIN SODELOVANJA: Sodelovanje na natečaju je brezplačno. Fotografije se zbirajo na elektronsko pošto info@kz-smarje.si z naslovom »Prijava na foto natečaj«.Avtorji lahko pošljejo do 4 fotografije, čim boljše kakovosti. Največja velikost posamezne fotografije ne sme preseči 2 Mb. Za poimenovanje datotek uporabljajte smiselne naslove fotografij in ime ter priimek avtorja. Do 26.10.2018 bo žirija izbrala 3. najboljše fotografije, ki bodo tudi nagrajene. Ocenjevala se bo izvirnost in vizualna kakovost fotografij. Nagrade za najboljše 3 fotografije bo organizator slavnostno podelil na dogodku ob 70 letnici KZ Šmarje, kjer bo tudi razstava vseh sodelujočih fotografij. S pošiljanjem fotografij avtor potrjuje, da se strinja s vsemi pogoji organizatorja.

6. NAGRADE:

1 mesto 500 € +3 kartone vina po lastni izbiri

2 mesto 200 € + 2 kartona vina po lastni izbiri

3 mesto 100 € + 1 karton vina po lastni izbiri

Vsi sodelujoči prejmejo bon za 10% popust pri nakupu stekleničenega vina v Hiši vin Emino.

7. ŽIRIJA:

-g.Vinko But, direktor KZ Šmarje

-g. Teo Hrvoje Oršanič, direktor zavoda RS za varstvo narave, naravoslovni fotograf

-ga. Mojca Valenčak, profesionalna fotografinja

-ga. Marta Jagrič, vodja marketinga  KZ Šmarje

-g. Matija Jagrič, vodja prodaje in restavracije Hiše vin Emino

w-video
<< Nazaj

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".