Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

V Hiši vin Emino smo gostili novinarsko konferenco za 4. Festival Vino in Čokolada Podčetrtek

Na tokratnem, že 4. Festivalu Vino in Čokolada Podčetrtek za povrstjo, nikakor ne smete manjkati. Še bolj čokoladno, sladko in zabavno bo!
05.04.2018

Po novinarski konferenci, ki se je dogajala v Hiši vin Emino, vam lahko končno izdamo ZAKAJ NA 4. FESTIVALU VINA IN ČOKOLADE V PODČETRTKU ne smete manjkati!  Tokrat bo vse skupaj še bolj sladko, čokoladno in zabavno, saj bodo organizatorji poleg dogajanja na šestdesetih stojnicah ponovno poskrbeli za bogat spremljevalni program, katerega bo med drugim spremljala modna revija Wine&choco fasion, ponovno bodo tekli za Metulje hrabrega srca, razglasili bodo županovo vino, pripravili program za otroke, osrednja glasbena gostja prireditve pa bo Alya s bandom. Poleg vsega bo ponovno poskrbljeno za slaščičarsko delavnico, nastopila bosta tolkalni in tamburaški orkester GŠ Rogaška Slatina, Društvo godbenikov Šmarje pri Jelšah, v goste bodo prišli tudi Trubači iz pobratene občine Divača, prav tako pa bo poskrbljeno za kulinarični šotor, s turističnim vlakcem pa se bo možno popeljati v Olimje do lokalnih ponudnikov. 

 5.maja pa bomo na festivalu prisotni seveda tudi mi, ko bosta vinska kapljica  in čokolada  še enkrat več postali ENO! 
Se vidimo ...

w-video
<< Nazaj

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".