Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

BODITE PRIČA GURMANSKI PRAVLJICI

25.5.2018 v Hiši vin Emino pripravljamo kulinarično doživetje; Od trte do krožnika za vse tiste, ki si dovolite uživati v kombinaciji izvrstnih kuharskih mojstrovin in odličnih vin iz domače vinoteke. Z izkušenim kuharjem Jožetom Erjavcem, ki se je kalil po številnih znanih ljubljanskih restavracijah in je ljubitelj pristne domače kuhinje, bomo naše lokalne specialitete iz regionalnih surovin popeljali korak više h gurmanski pravljici.
18.05.2018

Pripravili smo obsežen a lahkoten jedilnik šestih vrhunskih krožnikov, ki jih bo spremljalo prav tako šest kozarcev odličnih vin v popolni kombinaciji. Vmes bomo želodčke razvajali tudi s sorbetom, ki ga bomo dopolnili s presenečenjem za sprostitev. Vseskozi nam bo delala družbo glasba citer in prijetno petje Mateje Bobek. Da pa bo zadonel tudi moški glas, bo poskrbel Kvartet Pušlc in njihove ubrane melodije. Vabljeni torej 25.5.2018 ob 19. uri v Hišo vin Emino, da se prepustite kulinaričnemu in glasbenemu razvajanju.
POMEMBNO! Nujna je predhodna rezervacija na elektronski naslov matija@emino.si ali na številki 051 647 715!

w-video
<< Nazaj

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".