Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Naša vina

V vinu je resnica. In lepota.Kajti resnica je lepota, ujeta med spomine na sladka šepetanja med nebom in zemljo.V tvojem vonju je ujeta resnica o zemlji, kjer se je rodil tvoj okus.In tvoje telo, ki je zorelo v dobroti.In v tvoji sleherni z dobroto posvečeni kaplji tisočletna vinska tradicija Obsotelja in Kozjanskega.Zato te kličem Emino.

Vina

Za vrhunska in kakovostna vina iz Hiše vin Emino velja posebna harmonija – v njih se pretaka kulturno izročilo Obsotelja in Kozjanskega, vtkano v izbrano ponudbo kapljic  iz vinogradov, obsijanih od tisočerih poljubov sonca. Pridelanih s skrbnostjo in ljubeznijo do tisočletne vinske tradicije. In prežetih z mislijo na izbrane trenutke nazdravljanja posebnim dosežkom.

Z veseljem vam bomo postregli z buteljko izbranih belih in rdečih vin Emino, pa tudi z našimi odprtimi vini.

 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".