Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Kulinarika

Človek jè, kar jé.« (latinski)

Dobrodošli pri nas, kjer je dobro doma.

V prostorni Emini dvorani, ki sprejme tudi do 70 gostov, vam bomo poleg vrhunskih vin iz Šmarsko-Virštanjskega vinorodnega okoliša postregli tudi stradicionalnimi obsoteljskimi in kozjanskimi specialitetami.

Kajti posebej za vas in druženje ob dobri kapljici smo obudili kulinarično zakladnico naših prednikov, da ne bi ostala pozabljena v času. V osrčju Kozjanskega smo zbrali gastronomske regionalne posebnosti, katere v skladu z vašimi željami vsakokrat pripravimo iz najbolj kakovostnih sestavin domačih pridelovalcev.

Poleg Eminih jedilnikov vam z veseljem postrežemo tudi s kozjanskimi dobrotami na ploščah, v okviru hladno-toplega bifeja ali kot finger food. Našo ponudbo kulinarike pa lahko prilagodimo tudi vašim posebnim željam, katere prosimo zaupajte našemu vodji strežbe Matiji:

Matija
041 369 482
051 647 715
matija@emino.si

 

Nekaj iz naše ponudbe

1-4.png
4-6.png
2-8.png
5-4.png
2-7.png
4-5.png
Emin_Quartissimo_1-1.JPG
Emina_pravljica_2-1.JPG
Emin_tris-1.JPG
Emino_19_of_194-1.JPG
5-3.png
6-4.png
7-1.png

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".