Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Kulinarika

Človek jè, kar jé.« (latinski)

Dobrodošli pri nas, kjer je dobro doma.

"Odlična zabava ob vaši obletnici, zaključku podjetja, postanek na izletu ali pa kar poročno slavje, so le nekateri dogodki, ki jih z veseljem pripravimo v Emini dvorani"!

V prostorni Emini dvorani, ki sprejme tudi do 70 gostov, vam bomo poleg vrhunskih vin iz Šmarsko-Virštanjskega vinorodnega okoliša postregli tudi stradicionalnimi obsoteljskimi in kozjanskimi specialitetami. Kajti posebej za vas in druženje ob dobri kapljici smo obudili kulinarično zakladnico naših prednikov, da ne bi ostala pozabljena v času. V osrčju Kozjanskega smo zbrali gastronomske regionalne posebnosti, katere v skladu z vašimi željami vsakokrat pripravimo iz najbolj kakovostnih sestavin domačih pridelovalcev.

Cena za različne menuje se giblje od 12€ naprej, ponudbe pripravljamo individualno upoštevajoč želje in potrebe naročnika!

Poleg Eminih jedilnikov vam z veseljem postrežemo tudi s kozjanskimi dobrotami na ploščah, v okviru hladno-toplega bifeja ali kot finger food. Našo ponudbo kulinarike pa lahko prilagodimo tudi vašim posebnim željam, katere prosimo zaupajte našemu vodji strežbe Matiji.

Matija
041 369 482
051 647 715
matija@emino.si

 

 

Nekaj iz naše ponudbe

1-4.png
4-6.png
2-8.png
5-4.png
2-7.png
4-5.png
Emin_Quartissimo_1-1.JPG
Emina_pravljica_2-1.JPG
Emin_tris-1.JPG
Emino_19_of_194-1.JPG
5-3.png
6-4.png
7-1.png

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".