Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Kaj dogaja?

K vsaki dobri hrani, k vsakemu srečnemu dogodku in za trdno zdravje ~ kozarec žlahtnega vina se zmeraj prileže. Začini dogodek. Mu prida posebno težo. Razveseli dušo in telo.

22.05.2018

Objava prostega delovnega mesta; Enolog - vodja kleti

Preberi več >>
18.05.2018

BODITE PRIČA GURMANSKI PRAVLJICI

25.5.2018 v Hiši vin Emino pripravljamo kulinarično doživetje; Od trte do krožnika za vse tiste, ki si dovolite uživati v kombinaciji izvrstnih kuharskih mojstrovin in odličnih vin iz domače vinoteke. Z izkušenim kuharjem Jožetom Erjavcem, ki se je kalil po številnih znanih ljubljanskih restavracijah in je ljubitelj pristne domače kuhinje, bomo naše lokalne specialitete iz regionalnih surovin popeljali korak više h gurmanski pravljici.

Preberi več >>
05.04.2018

V Hiši vin Emino smo gostili novinarsko konferenco za 4. Festival Vino in Čokolada Podčetrtek

Na tokratnem, že 4. Festivalu Vino in Čokolada Podčetrtek za povrstjo, nikakor ne smete manjkati. Še bolj čokoladno, sladko in zabavno bo!

Preberi več >>
14.11.2017

Dan odprtih vrat Hiše vin Emino 2017

V Hiši vin Emino smo zadnjo oktobrsko soboto pripravili dan odprtih vrat!

Preberi več >>
08.07.2015

Mi2 s špricerjem iz Hiše vin Emino

Združene moči Obsotelja: za vroče poletje so se v Hiši vin Emino v sodelovanju z Mi2 odločili potrošnikom približati nekoč najbolj priljubljeno in še danes najbolj naravno osvežitev - tradicionalni špricer

Preberi več >>
05.03.2015

11. šmarski kmetijski sejem

Letos bo spet luštno! Se vidimo v nedeljo 22. marec ob 9. uri.

Preberi več >>
06.10.2014

Novoletna ponudba

»Novo leto je nov list. Nepopisan, bel in čist. Le pogumno ga obrnite in z najboljšimi nazdravite.«

Preberi več >>
19.08.2014

Emina noč - 30.avgust

Noč Šmarsko-Virštanjskih vin z ansamblom Svetlin 20.00, šotor pred Hišo vin v Imenem.

Preberi več >>
02.07.2013

Četrt stoletja zadružne kleti

Imeno, 27.6.2013– Včeraj sta ob 25. obletnici zadružne kleti  kmetijski minister Dejan Židan in direktor Kmetijske zadruge Šmarje Vinko But svečano lansirala novo limitirano linijo vrhunskih vin Eminent. Potrošniki vse bolj cenijo lokalno pridelane kakovostne izdelke, zato bodo prizadevanja Kmetijske zadruge Šmarje po vrhunski kakovosti vin z zaščitenim geografskim poreklom ter nadaljevanju sedemstoletne tradicije vinogradništva na področju Obsotelja in Kozjanskega v prihodnje še intenzivnejša

Preberi več >>
02.06.2013

Četrt stoletja zadružne kleti

Imeno, 27.6.2013 – Včeraj sta ob 25. obletnici zadružne kleti  kmetijski minister Dejan Židan in direktor Kmetijske zadruge Šmarje Vinko But svečano lansirala novo limitirano linijo vrhunskih vin Eminent. 

Preberi več >>
24.05.2013

Pozor - peronospora na pohodu!

Stopamo v najbolj občutljivo obdobje  rasti vinske trte. Trta močno raste . Spremljajo pa jo zelo neugodne vremenske razmere.  Obilo padavin, nihanje  temperature . Ne pozabite na zelena dela, ki morajo biti dobro opravljena pred cvetenjem vinske trte.

Preberi več >>

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".