Kakovostno in vrhunsko vino ZGP / Štajerska Slovenija / Šmarje-Virštanj

Projekt delno financira EU in Evropski kmetijski sklad za razvoj podezelja: Evropa investira v podezelje.

Kaj dogaja?

K vsaki dobri hrani, k vsakemu srečnemu dogodku in za trdno zdravje ~ kozarec žlahtnega vina se zmeraj prileže. Začini dogodek. Mu prida posebno težo. Razveseli dušo in telo.

13.03.2019

Kulinarično doživetje - Pomladni sprehod

Spoštovani prijatelji Hiše vin Emino. Kulinarična doživetja v Hiši vin EMINO vas vabijo na POMLADNI SPREHOD

Preberi več >>
09.11.2018

70 let Kmetijske zadruge Šmarje in 30 let Hiše vin Emino (video)

Letos mineva 70 let od ustanovitve Kmetijske zadruge Šmarje in 30 let od začetka delovanja Hiše vin Emino.

Preberi več >>
04.10.2018

Ob letošnji 30-letnici smo v Hiši vin Emino postavili nov mejnik – odkupili smo rekordnih 460 ton grozdja, kar je največ do zdaj! V Hiši vin Emino smo zaključili z letošnjim odkupom grozdja za nov vinski letnik. Odkupili smo 460 ton grozdja različnih sort, kar je največ v 30-letni zgodovini kleti, in danes že ponujamo sveži mošt. Naša vina se letos ponovno odlično prodajajo, pri čemer je nov prodajni rekord postavil Virštanjčan, dosti ne zaostajajo niti buteljke ter prestižna in večkrat nagrajena linija Eminent. V Hiši vin Emino smo sicer nedavno prejeli plaketo občine Podčetrtek za prispevek k prepoznavnosti Kozjanskega in Obsotelja kot uspešne in sodobne vinske destinacije.

Preberi več >>
27.07.2018

Fotografski natečaj: Trideset odtenkov Virštanjčana

📷 Foto natečaj HIŠE VIN EMINO 📷 LJUBITELJSKI IN PROFESIONALNI FOTOGRAFI POZOR❗ Razpisujemo fotografski natečaj: Trideset odtenkov Virštanjčana z motivi iz lokalnega okolja, vinskimi in vinogradniškimi elementi, z druženjem in delom v vinogradu, v vinski kleti ... 🍷🍾🥂🍇

Preberi več >>
02.07.2018

Tokrat v znamenju mehurčkov in salse!

Ko se združijo mehurčki 🥂 in salsa 💃🕺, nastane dogodek o katerem se bo še dolgo govorilo. BODI Z NAMI in svojo udeležbo REZERVIRAJ s klicem na 051 647 715 ali nam piši na matija@emino.si 🥂🍾👍‼

Preberi več >>
13.06.2018

NOVI LETNIK, NOVI USPEH!

Novi mednarodni priznanji Decanter! V Hiši vin Emino smo že tretje leto zapored na največjem svetovnem ocenjevanju vin Decanter prejeli priznanja za svoja vina. S srebrom je bil odlikovan Sauvignon 2017, z bronom pa modra frankinja Eminent 2015, ki je eno od paradnih vin te kleti. Nagrade dokazujejo, da je pred nami izjemno leto, v katerem praznujejo tudi 30. let svojega obstoja. Proslavili ga bomo s serijo dogodkov, ki ga je začel vinsko kulinarični večer Od trte do krožnika, zdaj pa napovedujemo poseben dogodek ob godu svete Eme, zavetnice njihove kleti.

Preberi več >>
05.06.2018

Eme godujejo!

ČASTIMO EME! Drage Eme, ob vašem godovanju povabite prijatelje na praznovanje v Hišo vin Emino, kjer vas bomo v sredo, 27. junija, ob 19. uri pogostili in počastili z degustacijo vin ob spremljavi vokalne skupine Emine.

Preberi več >>
22.05.2018

Objava prostega delovnega mesta; Enolog - vodja kleti

Preberi več >>
18.05.2018

BODITE PRIČA GURMANSKI PRAVLJICI

25.5.2018 v Hiši vin Emino pripravljamo kulinarično doživetje; Od trte do krožnika za vse tiste, ki si dovolite uživati v kombinaciji izvrstnih kuharskih mojstrovin in odličnih vin iz domače vinoteke. Z izkušenim kuharjem Jožetom Erjavcem, ki se je kalil po številnih znanih ljubljanskih restavracijah in je ljubitelj pristne domače kuhinje, bomo naše lokalne specialitete iz regionalnih surovin popeljali korak više h gurmanski pravljici.

Preberi več >>
05.04.2018

V Hiši vin Emino smo gostili novinarsko konferenco za 4. Festival Vino in Čokolada Podčetrtek

Na tokratnem, že 4. Festivalu Vino in Čokolada Podčetrtek za povrstjo, nikakor ne smete manjkati. Še bolj čokoladno, sladko in zabavno bo!

Preberi več >>
14.11.2017

Dan odprtih vrat Hiše vin Emino 2017

V Hiši vin Emino smo zadnjo oktobrsko soboto pripravili dan odprtih vrat!

Preberi več >>
08.07.2015

Mi2 s špricerjem iz Hiše vin Emino

Združene moči Obsotelja: za vroče poletje so se v Hiši vin Emino v sodelovanju z Mi2 odločili potrošnikom približati nekoč najbolj priljubljeno in še danes najbolj naravno osvežitev - tradicionalni špricer

Preberi več >>

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".